19 shkelje të orës policore, 571 gjoba për mosmbajtje të maskës

Nga ora 22:00 e ditës së djeshme (25.03.2021) deri sot në ora 05:00 Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 19 shkelje të orës policore. Ndërkohë janë konstatuar edhe 571 shkelje të tjera për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply