Ali Ahmeti: Deri në nëntor, Kushtetuta do të ndryshohet

-I gjithë aktiviteti, kombëtarë e ndërkombëtarë, bëhet para zgjedhjeve, deri në nëntor, Kushtetuta të jetë e ndryshuar, këtë e tha në intervistë ekskluzive për TV21 kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti. Ai deklaroi se është i bindur që vendi do të jetë anëtar i BE-së.

Advertisement

“Ndryshimet do të bëhen, ne do të jemi anëtarë fuqiplotë në BE sepse shërbim më të madh kombit shqiptar e maqedonas, e çdo patrioti, nuk mund të i bëjmë sesa anëtarësimi në BE, dhe nuk duhet shkuar me defetizëm, me dy mendje”, theksoi Ahmeti.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *