Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës, ndanë 30,000 euro

Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës dhe ndanë 30,000 euro për këtë fond.

Advertisement

Fondacioni Golden Eagle ka shprehur ngushëllimet më të sinqerta për familjen e oficerit policor i cili ra në detyrë në mëngjesin e sotëm.

Të vdesësh për atdhe, është sikur të rilindësh përsëri…

Krahas sfidave me ndikim në paqen, sigurinë dhe stabilitetin e shtetit dhe të shoqërisë, Policia e Kosovës duhet të posedojë edhe fondin e saj për ti mbuluar shpenzimet e familjeve të policëve të rënë në detyrë, apo të lënduar dhe atyre që kanë probleme shëndetësore.

Kompania si Fondacion ka marrë iniciativën për krijimin e këtij fondi. Deri në themelim të tijë të gjithë ata që janë të gatshëm të kontribojnë, mjetet mund ti kalojnë në llogarinë e Fondacionit Golden Eagle. Së bashku për Kosovën!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *