Imami nga Tetova: Në Aerodrom të Shkupit me vite nuk lejojnë ndërtimin e xhamisë – hiqeni kryqin në Kodrën e Diellit, ndryshe..!

Imami tetovar, Nuhi Ganija ka reaguar për vendosjen e kryqit në Koder te Diellit. Ai përmes rrjetit social facebook ka dërguar porosi tek autoritetet e komunës së Tetovës dhe Qeverisë që Kryqi i madh prej 15 metrash të largohet menjëherë.

Postimi i plotë:

“Ne lagjen Aerodrom te Shkupit autoritetet me vite nuk lejojne ndertimin e xhamise, ne Prilep komuna nuk lejone restaurimin e xhasise se djegur nga huliganet gjate konfliktit te 2001, ndersa ne Kodren e Diellit pos kishes e cila u ndertua ne fund te viteve te nentedhjeta, keto dite mbiu si kepurdh edhe kryqi gjigant 15 meter i larte! Kryqi ne Kodren e Diellit duhet te largohet sa me shpejte, ndryshe… !!!” – shkruan Ganija.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *