Ky është Dukagjin Gashi, hajni i vrarë në aksionin e sotëm të Policisë

Ky është Dukagjin Gashi, i vrari në aksionin e sotëm të Policisë

Advertisement

Policia e Kosovës e ka vrarë sot në një aksion të mirë organizuar njërin nga hajnat që kryen plaçkitjen pesë ditë më parë në Suharekë.

I njëjti më parë ishte kuzhinier me profesion.

Policia e Kosovës po vazhdon aksionin për kapjen e vëllut të Dukagjin Gashit, Korabit që vazhdon të jetë në arrati.

Në këtë aksion janë kapur të gjallë Bujar Basha dhe Leotrim Cakolli janë të arrestuar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *