Detaje nga aksidenti në Çajle të Gostivarit

Nga policia njoftojnë se sonte (27 -dhjetor) rreth orës 20, në rugën rajonale Gostivar – Çegran më sakt në fshatin Forinë, ka ndodhë aksident trafiku në të cilën kanë marrë pjesë dy vetura: Vetura ,,Shkoda Felicia” me targa të Gostivarit të cilën e ka drejtuar 57-vjeçari L.H. nga fshati Raven, në të cilën si pasagjer kanë qenë edhe tre persona të gjinisë femrore dhe vetura ,,BMW” me targa të Austrisë të cilën e ka drejtuar 18 – vjeçari I.M nga Çegrani i Gostivarit.

Advertisement

Në këtë aksident shoferi L.H. ka pësuar lëndime të rënda trupore të cilave shpejt u është nënshtruar dhe ka ndërruar jetë, ndërsa tre personat tjerë nga e njëjta veturë, kanë marrë lëndime trupore. Në vendin e ngjarjes inspektim janë duke kryer Prokurori Publik dhe ekipi nga DPB Gostvar, kurse vozitësi i veturës ,,BMW” është siguruar për procedurë të mëtejme.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *