Është gjetur i pajetë trupi i burrit që humbi dje në ujërat e Lumit Dren

Trupi i burrit që u zhduk dje në Lumin Dren është gjetur, konfirmoi policia për agjensionin MIA. Deri më tani ata nuk mund të japin më shumë detaje rreth çështjes. Një ekip mjekësor në vend duhet të vlerësojë gjendjen.

Advertisement

Një banor i fshatit Dren tha se tërë natën policia, vendasit dhe njerëz të tjerë morën pjesë në kërkimin përgjatë lumit.

“Uji i Lumit Dren erdhi papritmas shumë dje. Burri ishte me dy të tjerë. Ata donin të kalonin lumin me xhip. Lumi tërhoqi xhipin. Dy të tjerët shpëtuan”, tha një nga fshatarët.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *