Qeveria e RMV e ndihmoi Haraçinën me gjysëm milion euro shkaku i vështirësive në punë nga Kovid-19

Në seancën e sotme, Qeveria vendosi të ndihmojë Haraçinën me 500,000 euro ndihmë të pakthyeshme.

Advertisement

“Sot, Qeveria miratoi një vendim për të aprovuar fonde nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë Veriore për vitin 2020 në vlerë prej 30,000,000 denarë për Komunën e Haraçinës, si një mbështetje financiare të pakthyeshme, për t’u perballur me vështirësitë në e vazhdueshme të shkaktuara nga kriza Covid-19”. tha Qeveria.

Nuk ka detaje se për çfarë saktësisht Qeveria i jep para nga buxheti vetëm kësaj komune, as nëse do të ketë dhe kush do të kontrollojë shpenzimet e dhurimit.

Advertisement

Leave a Reply