Ilire Dauti: Taravari nuk është në rrjedha, propozon futjen e pakicës Bullgare kur kjo është e garantuar me propozimin francez që ASH e mbështeti

Ilire Dauti ka folur për programin e kryetarit të vetshpallur për president ish-kryetarin e ASH-së, Arben Taravari për të cilin thekson se nuk është rrjedha, i cili në programin e tij si kandidat për president propozon futjen e pakicës Bullgare kur kjo është e garantuar me propozimin francez që ASH e mbështeti dhe tani më këtë të gjithë partitë e kanë pranuar si kushti kryesor për hapjen e negociatave.

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët, Ilire Dauti njëherit nënkryetare e kësaj partie ka theksuar se Arben Taravari është një ish-kryetar i Aleancës për Shqiptarët pasi iku nga kuvendi i partisë së tij dhe po ashtu iku edhe nga kongresi i partisë që drejton dhe pa dyshim shkarkimi ishte i pashmangshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *