Gjuha kërcënuese e Bogojeskit, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

Petar Bogojeski kryetar i partisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI Ali Ahmeti me jetë.

Ai në video thotë se derisa në vitin 2001 detyroi maqedonasit që të dorëzohen dhe të ngrenë flamurin e bardhë, ka ardhur koha që ne maqedonasit të bashkohemi dhe atë të mbështjellim me flamur të bardhë.

Video në vazhdim: VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *