Ministri i MPB-së: Talat Xhaferri të kërkojë falje për sjellje të pahijshme

Pasi dje kryeministri Xhaferri ishte në vizitë në SPB Tetovë ku theksoi se kishte shumë paregullsi ka reaguar ministri i MPB-së Pançe Toshkovski.

“Në lidhje me videon e djeshme që u shfaq në opinion, e cila tregon se si kryeministri teknik Talat Xhaferi pa paralajmërim hyri në ambientet e Departamentit për Çështje Administrative në Tetovë, ku në momentin që zyrtarët e autorizuar ishin duke kryer detyrat e tyre të punës, dëshiroj për të theksuar sa vijon:

Si Ministër i Punëve të Brendshme dhe mbi të gjitha si person, besoj se çdo punonjës i Ministrisë së Brendshme meriton respekt maksimal, pavarësisht nga pozicioni i tij brenda hierarkisë apo çdo përkatësie, dhe se respekti duhet të shprehet nga të gjithë pavarësisht nëse është kryeministër, ministër apo ka ndonjë detyrë tjetër.

Një sjellje të tillë të kryeministrit ndaj punonjësve, veçanërisht ndaj kolegut, e konsideroj të palejueshme, të pahijshme dhe të pahijshme të një personi që kryen një funksion të tillë dhe aq më tepër për faktin se ajo grua, sipas informacioneve që mora, është gruaja e një burri që dha jetën gjatë kryerjes së detyrave të punës, pikërisht si pjesëtar i Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Në këtë kontekst, mendoj se më e pakta që mund të bëjë në këtë moment kryeministri teknik Talat Xhaferi është të kërkojë falje për këtë sjellje dhe të përmbahet nga veprime të tilla në të ardhmen, të cilat sigurisht nuk do të kontribuojnë në përmirësimin e punës së institucionet”, shkruan Toshkovski në facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *