“Gjithsecili që thotë fjalë të pamatura në opinion, do të përballet me padi” – paralajmëron Sela /VIDEO

Rasti është në gjykatë dhe mbetet të shihet se si do të veprojë.

Kështu lideri i ASh-së, Ziadin Sela ka njoftuar se ka parashtruar padinë e parë për siç thotë, “për shpifje ndaj personalitetit të tij”.

Paralajmëron se “gjithsecili që do të thotë fjalë të pamatura në opinion për të, do të përballet me padi nga ana e tij”, transmeton TV21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *