Prokuroria me informacione të reja për atentatin në Haraçinë

Prokuroria Publike Themelore në Shkup ka dalë me informacione të reja në lidhje me atentatin në Haraçinë.

Thonë se ka përfunduar hetimi në vendin e ngjarjes dhe ka dhënë një sërë urdhrash, pas çfarë edhe do të kontrollohen edhe kamerat e sigurisë së objekteve përreth në vendin e krimit.

“Në lidhje me ngjarjen në Haraçinë, prokurori publik kujdestar i Prokurorisë Publike Themelore Shkup ka kryer hetim në vendin e ngjarjes, ka dhënë urdhër për grumbullimin e gjurmëve dhe kryerjen e ekspertizave të nevojshme. Do të jepet edhe urdhër për sigurimin e videove nga kamerat e sigurisë së objekteve përreth, si dhe ndërmarrjen e aktiviteteve të tjera”, thanë nga Prokuroria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *