Kush është “BABA” i Frontit Evropian? Sadulla Duraku: Udhëheqës i Frontit është Ali Ahmeti

-Ne edhe nëse jemi të ndarë në aspekte partiake, jemi vëllezër, jemi të një gjaku, të një gjuhe. Ne nuk mund ta ndajmë mishin nga ashti, tha mes tjerash në Click Plus Sadulla Duraku, bartës liste në Njësinë Zgjedhore 2 nga Ftronti Europian, duke komentuar bashkimin e Ahmetit me Thaçin, Selën dhe të tjerët. Duraku tha se udhëheqës i frontit është Ali Ahmeti.

“Vëllezërit si vëllezër ndahen, njëri në shtëpi të vetë, tjetri në shtëpi të vetë,

-Po ama kush është baba, a të gjithë vëllezër jeni apo keni ndonjë prind? Jo ne kemi udhëheqës, udhëheqës i këtij fronti është Ali Ahmeti, dihet botërisht”, tha mes tjerash Duraku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *