“Kur dy të rinj dashurohen, nuk na pyesin a është i PDSh-së apo i BDI- së – ata martohen” – tha Duraku

Sadullah Duraku bashkimin e partive, dikur rivale, në një kamp politik – Frontin Europian e krahason me një martesë mes dy të rinjve që dashurohen dhe nuk pyesin se nëse janë të PDSH-së apo të BDI-së.

“Kur dy të rinj dashurohen, nuk na pyesin ne për martesë. Ata dy dashurohen, a është i PDSH-së, a është i BDI-së. Ata dashurohen, martohen, as më pyesin mua si prind, as atë si prind. Ne nesër duhet të shikohemi si miq, jo si parti politike. Kjo nuk do të thotë se ne që jemi në një kampus politik dhe të tjerët që janë në kampus tjetër politik, nuk mund të jemi bashkë”, tha Duraku në ClickPlus në TV21. VIDEO

https://fb.watch/rbvY1u8aQY/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *