Shpallet qytetar nderi në Prizren, Ali Ahmeti: Do të jem qytetari më i disiplinuar

Me vendim të Asamblesë komunal të Prizrenit, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot u shpall qytetar nderi i Prizrenit, përcjell TV21. Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj tha se Ahmeti vlerësohet për kontributin e lart për Kosovën.

“Unë nuk do t’u zhgënjejë. Unë do të jem i nderuar kryetar, qytetari më i disiplinuar i juaji, do të jem bashkëqytetar i të gjithë juve bashkëveprimtarëve dhe bashkëluftëtarëve”, tha Ahmeti. VIDEO

https://fb.watch/rbCOv8hDTE/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *