Gjykata solli vendim, Ziadin Sela është kryetar legjitim i ASh-së – thonë nga krahu i Selës

Krahu i Ziadin Selës në Aleancën për Shqiptarët për TV21 bëjnë të ditur se Gjykata ka sjell vendim dhe kryetar legjitim i ASh-së është Ziadin Sela.

Siç bëhet e ditur, Gjykata ka regjistruar Selën si lider të ASh-së.

“Gjykata ka vendosur se është pranuar kërkesa jonë për regjistrimin e Ziadin Selës për Kryetar të Aleancës për Shqiptarët. Me këtë vendim janë njoftuar të gjitha palët dhe tanimë zyrtarisht, kryetar i ASH është Ziadin Sela”, thuhet në përgjigje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *