Vrasje e katërfitshtë në Pozharan të Vitisë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak çastesh ne Pozharan të Vitisë, Kosovë.

Advertisement

Dyshimet e para janë se kryefamiljari ka vrarë dy djemtë e tij, më pas gruan e tij dhe në fund veten.

Ata ishin familje mërgimtarësh nga Pozharani i Vitisë që kishin ardhur për pushim nga Zvicra, ku dyshohet se kryefamiljari Fetah Zuka ka vrarë bashkëshorten e tij Makfire Zuka dhe dy djemtë e tij Arbër dhe Hamdi Zuka dhe më pas veten e tij.

Foto: Dy djemtë Arbëri dhe Hamdiu

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *