Gostivar: Në ujërat e lumit Vardar është gjetur një trupi i pajetë i një burri

Prokuroria Publike e Gostivarit mbrëmjen e djeshme ka kryetar hetim në vendngjarje pasi në ujërat e lumit Vardar është gjetur një trup i pajetë i një burri i moshës mes 30 dhe 40 vjeçare.

Advertisement

Sipas informacioneve të para bëhet fjalë për vdekje të dhunshme e shkaktuar nga të shtëna prej armë zjarri.

Me qëllim zbulimin e shkaqeve që kanë shkaktuar vdekjen si dhe identifikimin e viktimës, Prokurori publik ka lëshuar urdhër për obduksion të trupit të të ndjerit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *