Digjete një barakë në Shkup: Kanë festuar dhe e kanë harruar ngrohësen ndezur

Këtë mëngjes, një barakë në vendbanimin Karposh 2 në Shkup mori flakë.

Advertisement

Sipas informacioneve fillestare dhe jozyrtare, zjarri është shkaktuar nga një ngrohës i harruar ndezur pas  festimit që ka qenë i organizuar.

Zjarri u raportua në stacionin policor rreth orës 7:30 të mëngjesit të sotëm, në rr. Rugën Boshkoviç, gjatë së cilës një barakë ishte djegur plotësisht dhe kishte shkaktuar dëme edhe në barakat fqinje. Për fat të mirë, askush nuk është lënduar.

Brigada e zjarrfikësve informon se 7 automjete dhe 20 zjarrfikës ndërhynë, dhe zjarri u shua 2 orë pas raportit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *