Një diplomate e Maqedonisë së Veriut është gjetur e vdekur në Manhattan në Nju Jork

Një diplomate maqedonase ka bërë vetëvrasje në prag të Vitit të Ri në banesën e saj në Manhattan në New York, njofton Fox News.

Advertisement

Ajo ka qenë e dërguar në një mision të përhershëm në Kombet e Bashkuara, ndërsa është gjetur nga policia pa shenja dhune.

Sipas përgjegjësit të ndërtesës, ajo jetoi e vetme në katin e katërt për dy vjet.

Këtu ka jetuar për dy vjet. Të gjithë jemi të befasuar, ishte një person i lezetshëm dhe shumë i mirë. “Mjekët erdhen dje këtu me një ambulancë,” tha Hernan Avila, kujdestari në ndërtesën e banimit, për Fox News.

Media deklaron se ende nuk kanë marrë një përgjigje nga zyrtarët në misionin e përhershëm në KB, ku ajo ka punuar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *