Në Gjilan arrestohet shtetasi i Maqedonisë së Veriut me euro të falsifikuara

Një shqiptar, shtetas i Maqedonisë së Veriut është arrestuar në Gjilan, pasi të njëjtit gjatë kontrollit i është gjetur dhe konfiskuar një monedhe 100€ e dyshuar për falsifikim dhe pastaj në automjet i janë gjetur edhe 7×100€ të dyshuara dmth 800€ gjithsej. Rasti ka ndodhur në mbrëmjen e ndërrimit të moteve.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *