Kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zharko Karaxhovski është infektuar me koronavirus. Lajmin e kanë bërë të ditur nga Ministria e Shëndetësisë, të cilët kanë thënë se Karaxhovski është në shtëpi dhe po ndjehet mirë.

Advertisement

Në izolim është edhe bashkëshortja e tij. Sipas anketës epidemiologjike, Karaxhovski këto ditë nuk ka pasur kontakt me persona tjerë nga rrethi më i gjer familjarë, kolegë në ISHP, e as anëtarë të Komisionit për Sëmundje Infektive”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë përcjell Gazeta Populli

Advertisement

Leave a Reply