Gruaja shtatzënë zbulon se ka mbetur shtatzënë sërish


Rebecca Robert vetëm 39-vjeçe është një nga vetëm disa gra në të gjithë botën që mbetet shtatzënë ndërsa është shtatzënë.

Advertisement

Ajo ishte tre javështatzënë me djalin Noah kur zbuloi se ishte shtatëzënë sërish e kjo për shkak të një fenomeni super të rrallë të quajtur superfetacion.

Kjo ndodh kur një vezë tjetër lëshohet gjatë ovulimit, duke rezultuar në shtatzëni të suksesshme ndërsa nëna e ardhshme është tashmë shtatzënë. Rebecca lindi binjakët e saj në 17 Shtator, me Noah që peshonte 2 kg dhe Rosalie 1 kg e 100 gram. Nëna e tyre tha:

Ne ndjehemi me të vërtetë me fat, është kaq me fat që të kesh binjakë, por të kesh binjakë kaq të veçantë, është kaq e bukur, sa e mrekullueshme, ato janë një bekim.

Rebecca thotë se ishte e tronditur kur zbuloi se ajo kishte binjakë në skanimin e saj 12-javor pasi dy skanimet e saj të mëparshme treguan vetëm një nga foshnjat. Ndërsa edhe bashkëshorti i saj ishte po aq i tronditur kur mori vesh lajmin se do të bëheshin prindër të dy fëmijëve binjakë, ndërsa kanë edhe një vajzë 14-vjeçare.

Advertisement

Leave a Reply