Arrestohet një banor i Gostivarit, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Gjatë ditës së djeshme (01.04.2021) diku rreth orë 14:00 në fshatin Negotinë të Gostivarit, policia me urdhër gjyqësor ka privuar nga liria personin Sh.S. 46 vjeç nga Negotina, i dënuar për veprën penale “rrëmbim dhe përdorim të substancave narkotike”. Personi në fjalë është dërguar menjëherë në burgun e Tetovës për vuajtje të dënimit.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply