Deputetët vendosën, shtyhet regjistrimi

Regjistrimi i popullsisë rezidente do të mbahet në shtator. Ky vendim tashmë ka marrë dritë jeshile edhe nga deputetët.

Advertisement

Me 95 vota “për” dhe 12 vota “kundër” deputetët votuan për ndryshimet e Ligjit për regjistrim.

Advertisement

Leave a Reply