Tetova në zi, ndërron jetë mjeku 41 vjeçar

Sipas asaj që kanë njoftuar në rrjetet sociale banorët e fshatit Bogovinë, sot u ka ndëruar jetë mjeku i tyre i dashur dr. Dashmir Dervishi, i cili ishte vetëm 41 vjeç. Sipas banorëve dr. Dashmiri nuk i ka rezistuar virusit vdekjeprurës Covid19.

Advertisement

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot në fshatin e Bogovinës.

Stafi i Gazetës Populli i shpreh ngushllimet më të sinqerta për familjarët, të afërmit dhe gjithë ata që e njohën dr. Dashmirin

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *