Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Advertisement

Sipas vendimit të ri, çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95, shtrenjtohet për 0.50 denarë për litër dhe me këtë një litër do të kushtojë 61,00 denarë.

Çmimi i benzinës EUROSUPER BS-98 dhe EURODIZEL si dhe Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri nuk ndryshojnë,

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *