Blendi Fevziu shpërblen veten e tij, blen versionin e fundit të ‘Mercedes-Benz’ në vlerë 110 mijë euro

Blerja më e fundit e Blendi Fevziut është një makinë e vitit 2020. Gazetari i njohur nuk i ka privuar vetes së tij një dhuratë për festat e fundvitit, ndaj ka zgjedhur ‘më të mirën e të mirave’.

Advertisement

‘Meganeës’ shkruan se Fezviu ka blerë mjetin tip ‘Mercedes Benz S Class’, të vitit 2020, versioni më i fundit dhe më luksoz i kompanisë gjermane. Një automjet i tillë në Gjermani ka çmimin fillestar 110 mijë euro dhe më pas në rritje në bazë të versioneve.

Fevziu ka qenë vetë në një nga ‘showroom-et’ e makinës prej nga ka bërë dhe foto me makinat.

Gazetari ka postuar një foto në ‘instastory’ ku shihet me makinën e fundit. Dhe pse është një copëz e vogël e makinës shihet qartë logoja e makinës përpara.

Blendi Fevziu shpërblen veten e tij, blen versionin e fundit të ‘Mercedes-Benz’ nw vlerw 110 mijw euro

Blerja më e fundit e Blendi Fevziut është një makinë e vitit 2020. Gazetari i njohur nuk i ka privuar vetes së tij një dhuratë për festat e fundvitit, ndaj ka zgjedhur ‘më të mirën e të mirave’.

‘Meganews’ shkruan se Fezviu ka blerë mjetin tip ‘Mercedes Benz S Class’, të vitit 2020, versioni më i fundit dhe më luksoz i kompanisë gjermane. Një automjet i tillë në Gjermani ka çmimin fillestar 110 mijë euro dhe më pas në rritje në bazë të versioneve.

Fevziu ka qenë vetë në një nga ‘showroom-et’ e makinës prej nga ka bërë dhe foto me makinat.

Gazetari ka postuar një foto në ‘instastory’ ku shihet me makinën e fundit. Dhe pse është një copëz e vogël e makinës shihet qartë logoja e makinës përpara.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *