Nga 1 Marsi do të mund të paguhen faturat përsëri në Postë

Operacionet e pagesave të “Postës Maqedonase” do të fillojnë të funksionojnë jo më vonë se 1 Mars, pasi deri në fund të vitit do të nënshkruhet marrëveshja me Halkbank, tha drejtori i “Postës Maqedonase”, Jani Makraduli.

Advertisement

Kjo kompani aksionare shtetërore ka borxhe rreth 10 milion euro, për të cilat Makraduli fajësoi ekzekutivin, dhe jo ekipet menaxhuese.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *