5 fakte që nuk do t’i besoni se janë të vërteta

  1. 20% e të gjithë oksigjenit që e thithni gjatë frymëmarrjes përdoret nga truri juaj.
  2. Disa peshq mund edhe të kolliten.
  3. Një person mesatarisht shpenzon dy javë të jetës së tij duke pritur në semafor.
  4. Truri juaj përdor 10 vat energji për të menduar dhe nuk ndjen dhimbje.
  5. Lufta më e shkurtër në histori zgjati vetëm 38 minuta.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *