Arjan Çani e quan një “zagar politik” Albin Kurtin dhe bën thirrje që të mos votohet nga populli

Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin, Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.

Advertisement

Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rrëzohet.
“Albin Kurti është një ‘Zagar politik’, mos gaboni ta votoni atë” ishte deklarata e Arjan Çanit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *