Një burrë nga Tetova sulmon gruan dhe vajzën e tij, përfundon në spital

Më 05.01.2021 në ora 02.10 në SPB Tetovë, një grua 66-vjeçare nga Tetova raportoi se burri i saj A.B. (53), i cili është një person me probleme shëndetësore, e kishte sulmuar atë dhe vajzën e tyre me një mjet të fortë. Për shkak të gjendjes shëndetësore, i raportuari A.B. është transferuar në Spitalin Klinik të Tetovës për trajtim mjekësor.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *