Trump e nënshkroi ligjin për luftën kundër mashtrimeve me pandeminë

Presidenti i SHBA-së, Donald Tramp e nënshkroi Ligjin për luftë kundër mashtrimeve me pandeminë në vitin 2020, kumtoi Shtëpia e Bardhë në ueb faqen zyrtare të saj.

Advertisement

Me ligjin për luftën kundër mashtrimeve me pandeminë nga viti 2020 kërkohet nga Komisioni federal për tregti të zbulojë dhe të publikojë informacione lidhur me mashtrimet lidhur me pandeminë.

Tramp i nënshkroi edhe tri ligje: Ligjin për mbrojtjen e familjeve të pjesëtarëve të vrarë në shërbim ushtarak, Ligjin për përvjetorin e monedhave të vitit 1921 dhe Ligjin për iniciativa për ushtarë dhe veteranë të vitit 2020, shtoi Shtëpia e Bardhë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *