Ndërroi jetë arsimtari i katër shkollave Nazim Limani nga Çerkezi i Kumanovës

“Lajm i hidhur për kolektivin tonë dhe kolektivet e Tanushës, Malinës, Jabollçishtës dhe Bajram Shabanit. Me hidherim të thellë e morëm lajmin e hidhur se ka ndërru jetë kolegu jonë i dashurë arsimtari Nazim Limani. Do ta kujtojmë si arsimtarë i dalluar dhe njeri i mirë, i cili la gjurmë në arsimimin e gjenerateve të reja në disa shkolla. Zoti e shpërbleftë me xhehnet! Fotoja është nga dita e fundit e Vitit 2020”, keshtu e ka rikujtuar kolektivi i Shkolles Fillore “Jeronim de Rada” Çerkez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *