Ski qendra KODRA E DIELLIT jashtë funkisoni edhe sot

Ski qendra Kodra e Diellit edhe gjatë ditës së sotme është jashtë funksioni, arsyeja për mos funksionimin e saj është era që fryn në malet e Sharrit gjatë ditës së sotme.

Aty janë shumë skiatorë të deshpruar, që edhe për kundër vendimit se ski qendra gjat ditës së sotme nuk hapet ata përsëri presin me shpresë se ndoshta era do të ndalet dhe ski qendra do të hapet.

Kishte vizitorë të ndryshëm si nga vendi nga qytet e ndryshme si Shkupi, Kumanova, Kavadarci, Prilepi, dhe shumë qytete tjera, por kishte edhe nga shteti fqinj Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *