Filipçe: 400 mijë qytetarë do të vaksinohen kundër Covid gjatë marsit

Kemi siguruar 833 mijë doza për 400 mijë qytetarë të cilët do të vaksinohen dy herë gjatë muajit mars, tha Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce në takimin me partnerët e koalicionit në Qeveri.

Advertisement

Në takim, ai informoi për vaksinën dhe nënshkrimin e vendit tonë në mekanizmin e grupit Kovacs, përmes Organizatës Botërore të Shëndetësisë për shpërndarjen e barabartë të vaksinave në të gjitha vendet. Sipas tij, të gjitha vaksinat që janë pjesë e sistemit Kovacs kanë provuar efekte të mira dhe sasi të përshtatshme të antitrupave.

Advertisement

Leave a Reply