Arrestohet një 35 vjeçar nga fshati Gradec

Më 07.01.2021 rreth orës 21:00 në fshatin Gradec, Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar arrestuan B.A (35) nga fshati Gradec, pronar i një objekti hotelierik që punonte pas kohës së lejuar dhe i cili brenda kishte 20 mysafirë.

Advertisement

Ai u ndalua në Stacionin Policor të Gostivarit dhe pas dokumentimit të plotë të çështjes, do të ngritet padi penale sipas Nenit 206 të Kodit Penal për “mosveprim në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë kohës së epidemisë”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *