Gjobë e re prej 500 eurosh për Grubin

Inspektorati Shtetëror i Punës ka përfunduar mbikëqyrjen e Ministrisë së Sistemit Politik dhe zbuloi se Ministri Artan Grubi shkeli Ligjin për Mbrojtjen e Popullsisë nga Sëmundjet Infektive sepse si person i përgjegjshëm ai lejoi festimin pa maska, njoftoi Telma TV.

Inspektorët tashmë i kanë dorëzuar Grubit urdhërpagesën për kundërvajtje prej 500 eurosh dhe nuk ka gjobë për institucionin sipas ligjit për kundërvajtje. Zëvendës Kryeministri Grubi duhet të paguajë gjobën në afat prej 8 ditësh.

Më parë, Ministri Oliver Spasovski tha se të gjithë ata që u ulën në tryezë u dënuan për kundërvajtje, dhe ndjekja penale duhet të vendosë për ndjekjen penale. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *