MPB është në kërkim të personave që kërcënuan udhëtarët në një autobus në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme po vepron në lidhje me rastin ku dy persona në një autobus të JSP-së u kërcënohen udhëtarëve tjerë të cilët u kishin kërkuar atyre që të vëndojnë maskën mbrojtëse në fytyrë.

Advertisement

Në rrjetet sociale sot u publikua një video ku shihen se si dy personat u kërcënohen udhëtarëve tjerë.

Për momentin nuk dihet se për cilin autobus bëhet fjalë dhe se në cilin relacion ka qarkulluar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *