YouTube rendit 10 më të paguarit e 2020

Nga Jeffree Star te Ryan Kaji, janë “YouTube Stars” që regjistrojnë të ardhura marramendëse?

Këtu është Top 10 sipas Forbes, shkruan vanityfair.it.

Nëse ka dikush që ndër qëllimet e mira për vitin e ardhshëm ka menduar të bëjë një përpjekje për t’u bërë një Youtuber i suksesshëm, ka shumë të ngjarë që ata të kenë bërë një zgjedhje të duhur dhe fitimprurëse.

Në fakt, pas zgjedhjes së videove më të njohura të vitit 2020 të botuara drejtpërdrejt nga Google, është Forbes.com kanë hartuar renditjen e të famshmëve më të njohur dhe më të paguar në YouTube duke theksuar disa të ardhura marramendëse.

Për shembull, në vend të parë është një djalë 9-vjeçar, Ryan Kaji, i cili me 41.7 milionë abonentë ka gjeneruar 29.5 milionë dollarë, rreth 24 milionë euro me videot e tij.

Mr. Beats , në pozicionin e dytë, i cili me 3 miliardë shikime ka arritur mbi 19 milionë euro fitime ose, David Dobrik në vendin e dhjetë – me të ardhura të vlerësuara prej afërsisht 12.7 milionë euro dhe 18 milionë abonentë në kanalin e tij.

Sipas burimit, të ardhurat totale të “YouTube Stars” të pranishëm në renditje do të kishin gjeneruar të ardhura të vlerësuara prej mbi 211 milion dollarë, duke regjistruar një rritje prej 30% krahasuar me 2019, ndoshta të motivuar nga urgjenca globale që na detyroi të qëndrojmë në shtëpi.

Ja lista e më të shikuarve në YouTube:

1) Ryan Kaji
2) Mr. Beast (Jimmy Donaldson)
3) Dude Perfect
4) Rhett and Link
5) Markiplier (Mark Fischbach)
6) Preston Arsement
7) Nastya (Anastasia Radzinskaya)
8) Blippi (Stevin John)
9) David Dobrik
10) Jeffree Star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *