Një shkupjan 32-vjeçar ka torturuar në banesën e tij një 18-vjeçare

Me 08.01.2021 në ora 23.10 në rajonin e Komunës së Karposhit, nga zyrtarët policor nga SPB Shkup është arrestuar M.J.(32) nga Shkupi, i lajmëruar nga Xh.K.(18) se rreth orës 19.00 i njëjti pa leje e ka mbajtur në banesën e tij dhe e ka sulmuar fizikisht dhe e ka torturuar, transmeton Almakos.

Advertisement

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të ngritët padi adekuate penale.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *