Sanksionohen 137 shoferë për parakalim të paligjshëm në trafik

Policia në rajonin e SPB-Tetovë, ditën e djeshme ka zhvilluar kontroll shtesë për të sanksionuar parakalimet e paligjshme në trafik. Janë sanksionuar 102 persona – 53 në Tetovë dhe 49 në Gostivar.

Advertisement

Siç thuhet në njoftimin e sotëm të Ministrisë së Brendshme, përveç këtyre, janë sanksionuan edhe 46 shkelje nëpër qytete të tjera.

Ndërsa në rajonin e Manastirit janë sanksionuar 35 persona për parakalim të paligjshëm.

Advertisement

Leave a Reply