Nazi habit përsëri: Kam 7 mijë këngë të papublikuara

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Shoë. Ai aty ka thënë se i ka 7 mijë të papublikuara.

Advertisement

“E di që do të tingëllojë e qesharake dhe e pavërtetë por e vërteta është e vërtetë”, tha ai.

“Thesari i grupit Aurora është ky. Këtu shkruan 7 mijë këngë. Dikush mund të thotë shumë. Por ta shpjegojmë. Nëse kënga arrihet për një minutë, edhe pse disa nuk na besojnë, 2 here 30, brenda ditës nëse i bënë 2 këngë. Atëherë bëjnë 60. 60 here 12 bëjnë 720. 720 here 1000 bëjnë 7200”, shtoi ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *