179 shoferë të dënuar në Shkup, 28 prej tyre për tejkalim shpejtësie

Njoftimi i plotë i Ministrisë së Punëve të Brendshme:

“Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (10.01.2021) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik. 

Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 179 gjoba,  prej të cilave për tejkalim të shpejtësisë 28 persona, drejtim i automjetit pa patentë shofer 22 persona,  automjete të paregjistruara 17 kundërvajtje dhe në gjendje të parregulltë teknike,  për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit janë sanksionuar 10 shoferë, për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë ngasjes së automjetit janë shqiptuar 9 gjoba, kurse tetë ndëshkime për kalim në semafor të mbyllur.

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *