Lokali në Tetovë punonte pas orarit të lejuar, arrestohen 18 valltare (Video)

49 mysafirë, shtatë të punesuar dhe 15 vajza që kanë punuar si vallëzuese dhe shoqëruese janë kapur në një lokal afer autostradës Tetovë-Gostivar, duke punuar pas orarit të lejuar. Me këtë rast, policia ka gjetur tri femra edhe në dhomat e motelit. Policia ka arrestuar 18 valltare, prej të cilave 15 nga vende të huaja (Ukraina, Rusia, Serbia, Bullgari, Letonia, etj.). Është kapur edhe një person me pistoletë me iniciale AA.

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *