“Jezu Krishti i Kosovës” tregon se kur do të mbarojë bota!?

Dita për Shaip Elshanin fillon në këtë mënyrë. Ai pretendon se në këtë mënyrë po komunikon me Jezu Krishtin. 55 vjeçi nga Komorani, por që jeton në Gjermani, thotë se komunikimin me Krishtin e bën përmes dy engjëjve.

Advertisement

Pretendimet e tij shkojnë aq larg, sa beson që shpirti i Jezu Krishtit jeton brenda tij dhe se misioni që ka marrë nga fuqitë hyjnore është të sjell paqe në botë.

Advertisement

Leave a Reply