Ndërron jetë profesoresha e gjuhës shqipe Valbona Çiço-Shabani.

Sot ka ndëruar jetë profesoresha e gjuhës shqipe Valbona Çiço Shabani.

Advertisement

Studentët e nxënësit e saj e kanë kujtuar si një figurë mbresëlënëse që gjithmonë buzëqeshte dhe i motivonte. Të shumta kanë qenë postimet në rrjete sociale për të shprehur ngushëllime për profesoreshën.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *