Cila politikane e njohur nga Kosova është kjo?

Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjete sociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook.

Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *