Mbi 300,000 automjete/ Kjo është makina më e shitur në Europë në 2020

Sipas statistikave Volkswagen Golf është makina më e shitur në vitin 2020, me më shumë se 312 mijë njësi të shitura.

Modeli më i shitur në Europë këtë vit është Volkswagen Golf MK8. Në Gjermani janë shitur më shumë se 133,900, të paktën të regjistruara.

Advertisement

Golf nuk është modeli i vetëm me performancë në Gjermani, pasi Tiguan dhe Passat ishin modelet e dyta dhe të treta më të shitura të vendit deri në vitin 2020.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *